OVER ONS

Het viel ons op dat er naast de gebruikelijke dingen midden in de nacht er weinig te bestellen is, daarom hebben wij bedacht om een nachtelijke snackbar te beginnen (vandaar de naam: De ’s Nachtsbar). We willen iedereen lekkere broodjes aanbieden, tapas, hapjes, lasagnes, wraps en meer. Goede kwaliteit eten midden in de nacht. Voor de mensen die net een ander ritme hebben, een nachtdienst, of natuurlijk gewoon: voor de lekker! Wij zijn er voor je.

Wij laten ons eten in vele gevallen (niet altijd) bezorgen door De Nachtsuper. Dit zorgt ervoor dat je aan de deur bij de bezorger vaak nog wat drinken erbij kunt bestellen. De Nachtsuper rijdt met koelwagens, waardoor ze veel voorraad bij zich hebben. Niet alleen kun je hierdoor nog drinken bestellen, maar door de werkzaamheden van De Nachtsuper en De ’s Nachtsbar te combineren scheelt dit ook nog eens brandstof en is dit beter voor het milieu. Over beter voor het milieu gesproken: wij werken met zo weinig mogelijk met plastic en proberen zo veel mogelijk recyclebare of composteerbare verpakkingen te gebruiken. Trek gekregen van al deze mooie berichten? Bestel dan hier!

BEZORGGEBIED

Op het moment bezorgen wij in Hoorn en Zwaag. Houd ons in de gaten om erachter te komen of we binnenkort ook bij jou in de buurt gaan bezorgen! Je kunt bij ons bestellen via ons eigen platform, Thuisbezorgd en Uber Eats. In een ruimer gebied alleen benieuwd naar gekoelde dranken? Klik dan hier!